Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.02.2017 20:23 - Войници нахлуха в ЗАБРАВЕН ХИЛЯДОЛЕТЕН ХРАМ! Случи им се ПО-СТРАШНО ОТ СМЪРТТА! Видео от УЖАСА!
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 1707 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Войници нахлуха в ЗАБРАВЕН ХИЛЯДОЛЕТЕН ХРАМ! Случи им се ПО-СТРАШНО ОТ СМЪРТТА! Видео от УЖАСА!

в Любопитно

image

image

 

Това наистина може да смрази кръвта ви! BRADVA.BG първа представя на своите читатели този изключително зловещ случай, който до днес беше умело скриван от обществеността.

Всичко започва през март 2013, когато осем елитни американски морски пехотинци са изпратени на строго секретна мисия в източен Афганистан. Мисията на войниците е да проникнат в древен храм на 5 000 години и да открият древна машина, за която учените смятат че се намира там.

 

Има редица легенди и писмени сведения, че преди 5 хилядолетия хората са разполагали с летателни апарати, наречени Вимана, което означава „колесница, която може да лети“.

Тези летателни апарати са цитирани в древния епос Махабхарата, който описва война между летящи градове в небето. Редица уфолози смятат, че става въпрос за конфликт между извънземни цивилизации, които се е разиграл на планетата ни преди хиляди години.

В древната книга „Виманика Шастра“ има и детайлни чертежи на устройството:

image

Тази компютърна графика показва как би изглеждала Вимана, базирано на древните чертежи:

image

В древните епоси пише, че тези „огнени колесници“ могат да достигнат до всяко кътче на Земята, даже могат да летят и в космоса отвъд пределите на Слънчевата система.

Американците най-накрая успяват да локализират запазена Вимана в забравен древен скален храм в безпощадната афганистанска пустиня! Това със сигурност е технология, от която военната индустрия би имала огромна полза.

Когато наближили местоположението на храма, войниците открили скала със странни рисунки:

image

Явно са били на прав път.

Не след дълго те открили мястото по GPS координатите. Взривили каменната плоча, която закривала входа на храма, влезли вътре и никога повече не излезли.

Последното, което са предали от радиостанцията, преди да изчезне сигнала е, че са открили „нещо“, което е оградено със „силово поле“. Последвали писъци и край на предаването.

Американската армия започнала издирването.

Когато спасителни екипи пристигнали на мястото, входът на храма бил затрупан, опитали се да преместят тежките камъни, но всичко вътре било срутено.

Части от униформите и екипировката е открита разхвърляна наоколо. Открит е и дигиталният носител, на които имало запис от камерата на един от войниците. Това е наистина зловещо!




Гласувай:
7



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39754987
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031