Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2018 14:04 - Снимки на извънземните същества разкриват удивителни човешки облик
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1251 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 18.06.2018 14:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Снимки на извънземните същества разкриват удивителни човешки облик

https://yournewswire.com/pictures-of-extraterrestrial-beings-reveal-startling-human-like-appearance/

1 март 2016 г. Шон Адл-Табатабай странен 1

image

Еволюционен биолог е казал, че вярва, че извънземните същества са истински, живеят на земята и изглеждат почти идентични с хората. 

Саймън Конуей Морис е сред шепа учени, изследователи и експерти, които вярват, че извънземните са живели сред хора, които не са открити в подземни бази на Земята.

Колективни-evolution.com отчети:

                         

image

Картината от лявата ви страна бе освободена от професор по име Бруно Саматика. Католически историк със степен по психология и психиатрия, той е автор на повече от 100 книги и известен, известен фигура в италианските академични среди.

Смята се, че е взел тази снимка на предполагаемо извънземно същество с височина 10 фута в Италия през 1976 година.

Ако прочетете знанието, има много истории за тайнствена група от извънземни, които приличат на хора и са създали подземни бази в Италия, които се срещат с местни жители между 1956 и 1978 година.

Неминуемо преди смъртта си Самкамичия твърди, че през последните няколко десетилетия е имал пряк физически контакт с извънземни. Д-р Роберто Пиноти, водещ италиански UFOlogist, оттогава потвърди дългогодишното си познаване на случаите на Sammaciccia. Що се отнася до извънземния контакт на човека в съвременната история, този случай се нарежда сред най-завладяващите, предвид снимките и броя на участващите свидетели.

Ето кратко резюме на историята за контакт с Sammaciccia, представена от изследователя на НЛО д-р Майкъл Сала  (основател на exopolitics.org):

През 1956 г., когато Бруно Самокчич и двама приятели се срещат с две загадъчни лица, които твърдят, че са извънземни. Единият е с височина над 8 фута, докато другият е малко над 3 фута. Sammaciccia и неговите приятели, първоначално скептични, в крайна сметка бяха взети в голяма подземна база, където видяха повече от предполагаемите извънземни. Видяха също, че децата им са образовани, някои от напредналите технологии, които използват, и космическите кораби. Накрая, убедени, че действително са имали физически контакт с извънземни, Самокмичия и приятелите му започнали да помагат на извънземните. Те започнаха с материално подпомагане, като организираха камиони с плодове, храни и други материали, които да бъдат транспортирани и разтоварени на извънземна база. В крайна сметка,

Sammaciccia накрая описва насилствен конфликт между две фракции на извънземни, опитващи се да повлияят на развитието и бъдещето на човечеството. Докато фракцията му "Приятелство" насърчаваше космическото единство и етично развитие, другата фракция насърчаваше технологичното развитие на всяка цена. Това доведе до периодични насилствени сблъсъци между фракциите. В крайна сметка подземните бази на извънземните приятели на Sammaciccia бяха унищожени през 1978 г. Наследниците трябваше да напуснат Земята, но обещаха да се завърнат в бъдеще, когато човечеството е готово за по-етично бъдеще на човечеството, взаимодействащо с извънземни.

Изумителната история на Sammaciccia звучи като епизод от "Стар Трек", но е добре подкрепена от документални доказателства, някои от най-добрите изследователи на НЛО в Италия и от пръв свидетели на описаните събития. Някои от свидетелите са водещи държавници, учени и високопоставени фигури от Италия и Европа.

По-долу е лекция, дадена от един от най-известните изследователи в света по тази тема - Тимъти Добро. Той отива в подробности за тази предполагаема среща, както и много други.

 

image

Вляво ще видите картина, дадена на света от Фил Шнайдер.

Фил беше много спорна фигура, както и смъртта му. Той е роден през 1947 г. и е син на Оскар и Сали Шнайдер. Оскар е бил капитан на флота на САЩ, който очевидно е работил в ядрената медицина и е помогнал да се проектират първите ядрени подводници. Той също така е бил част от известния "експеримент на Филаделфия", както и операция Crossroads - програма за тестване на ядрени оръжия.

Оскар Шнайдер е джентълменът отдясно на човека с червения кръг около главата му. Те приличат доста силно, но човекът с кръга около главата му е предполагаемото извънземно. Другите са едни от най-добрите физици в света от тогава.

Филип твърди, че е бивш държавен структурен инженер, участвал в изграждането на подземни военни бази (DUMB) в цялата страна. Всъщност публикувахме няколко подробни статии за DUMB, чието съществуване не е просто спекулация.

Фил имаше невероятни истории, които да разказва за различни моменти в живота му, една от които е историята за това как той е загубил два пръста и че тялото му е било отворено. Въпреки че всичко това е анекдотично и не може да се провери, все пак е интересно да се обмисли. Много от това, което открих в тези два случая (които са много по-подробни от тези, които представям тук), потвърждава с други изследвания на НЛО, които съм извършил. Всичко това ме кара да вярвам без съмнение, че съществуват извънземни и те са тук.

Фил почина малко след като започна да дава лекции за естеството на работата си. До този момент бившата му съпруга продължава да повишава осъзнаването на истината зад смъртта му. Можете да слушате едно интервю с нея тук , а под него можете да намерите лекция, дадена от Фил.

 

Някои интересни котировки - малко от стотиците

- Да, имаше разбити плавателни съдове и тела се възстановиха. , , , Ние не сме сами във Вселената, те идват тук отдавна. , , , Аз се случи да бъде достатъчно, за привилегията да бъде в на факта, че ние сме били посетени на тази планета, и феномена НЛО е реално. "- д-р Едгар Мичъл, шестият човек, стъпил на Луната ( източник ) ( източник ) ( източник )

"Скептично съм за много неща, включително за идеята, че правителството винаги знае най-добре и че на хората не може да се вярва истината. Времето да издърпате завесата на тази тема отдавна е закъсняло. Имаме изявления от най-достоверните източници - онези, които са в състояние да знаят - за едно очарователно явление, чието естество все още предстои да бъде определено "- Джон Попеста, взет от бестселъра на Лесли Кийн за Ню Йорк Таймс 2010 НЛО: Пилотите и правителствените служители продължават да записват, в който Подеста пише напред

"Преди десетилетия посетители от други растения ни предупредиха за това къде се насочихме и предложихме да помогнем. Но вместо това ние или поне някои от нас интерпретирахме посещенията им като заплаха и решихме първо да стреляме и да задаваме въпроси. "- Пол Хелър, бивш канадски министър на отбраната ( източник )

"Някои от онова, което хората съобщават за НЛО, са извънземните (ET) превозни средства. Някои от тези извънземни превозни средства всъщност имат ЕТ екипажи, а някои от тези ЕТ екипажи улавят и освобождават хората. "- Д-р Дон Дондери, пенсиониран университетски професор Макгил от 40 години в катедрата по психология ( източник )

- Това нещо стана толкова високо класифицирано. , , това е просто невъзможно да се получи нещо по него. Нямам представа кой контролира потока от необходимост да се знае, защото, честно казано, ми беше казано по такъв категоричен начин, че не е моя работа, че никога не съм се опитвал да го накарам да ми бъде бизнеса оттогава. Дълго време се интересувам от тази тема и знам, че каквото и да е военновъздушните сили по въпроса ще остане високо класифицирано "- сенатор Бари Голдотър, председател на Комисията за разузнаване на Сената ( източник )

"Има и друг начин, независимо дали става дума за дупки на червеи или за изкривяване на пространството, трябва да има начин да генерирате енергия, за да можете да я извадите от вакуума, а фактът, че те са тук, ни показва, че са намерили начин. "- Джак Кашер, доктор по физика, преподавател по физика в университета в Небраска. ( източник )

"Всичко е в процес на разследване както в Съединените щати, така и в Испания, както и в останалата част на света. В момента народите по света работят заедно в разследването на феномена на НЛО. Има международен обмен на данни. "- генерал Карлос Кастро Каверго (1979 г.); от Уфф и Държавата за национална сигурност, том 2, написана от Ричард Долан




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744667
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031