Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2013 12:21 - Кой назначи Драгомир Димитров за шеф на НРС?
Автор: meteff Категория: Политика   
Прочетен: 15129 Коментари: 12 Гласове:
8

Последна промяна: 08.11.2013 15:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Кой назначи Драгомир Димитров от ДС за шеф на НРС?



ЖАЛБА ЗА БАВНОСТ ДО ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ


imageimage

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ,
 

Във връзка с наше Заявление № 94-02-20 от 09.03.2012 г. относно определен наем за собствения ни частен имот в град Банкя (вилна зона) ползван от НРС, най-учтиво Ви напомняме, че липсва намеса от Ваша страна по случая, и въпреки това оставаме с надежда за Вашето компетентно съдействие, защото ситуацията не може да продължава дълговечно да бъде игнорирана и заобикаляна от институциите призвани да бдят за законноста и реда в страната, особено когато драстично са нарушени нечии граждански изконно гарантирани конституционни права, каквито са правото ни на частна собственост и правото ни на свободно ползване и разпореждане с нея в рамките на Закона.

Напомняме Ви, че дължимата до момента сума надхвърля 200 000 лв. (двеста хиляди лева), а имотът ни продължава да се ползва без правно основание от горепосочената служба (НРС) и в разрез с действащото законодателство, което представлява превишаване на права и злоупотреба с власт, от една страна, а от друга, но не по-маловажна, се засягат нашите законни икономически интереси, като същевременно търпим не само финансови щети, но и психически травми, вследствие на упражнения тормоз от НРС и бездействието от Ваша страна.

Повторно, Молим, за Вашето спешно и компетентно становище, съобразено със Закона, за окончателно разрешаване на възникналия и стоящ нерешен с години проблем засягащ, както достойнството ни, така и собствеността ни. 

С УВАЖЕНИЕ: Райна Метева, Лалю Метев и Владислав Метев


 

This is a receipt for the mail you sent to

at 25.07.2013 11:49

 

This receipt verifies that the message has been displayed

on the recipient"s computer at 25.07.2013 11:59



 Ню Йорк Таймс (2013): "ДС управлява България" 

КОГАТО КОНСТИТУЦИОННОТО ПРАВО СЕ ПРЕВЪРНЕ В
ИНСТИТУЦИОНАЛНА ИМПОТЕНТНОСТ И БЕЗПРАВИЕ

ПРОТЕСТИТЕ СТАВАТ КРАЙНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!

image
Нали лично г-н президентът Росен Плевнелиев уволни ген. Кирчо Киров
и назначи на неговото място заместника му генерал Драгомир Димитров
за директор на опосканата до кокал Национална разузнавателна служба!
Кой му е сега виновен? Държавна сигурност, или пак Метеви му пречат,
както навремето му пречеше циментовият им завод "Лев" в Плевен ли?


Понятие за право на собственост: Най-пълната проява на вещно право е собствеността. Затова тя е най-важното от всички вещни права. Често дори за това доколко една държава е правова се преценява според това дали я има и до каква степен е защитена собствеността. Правото на собственост е абсолютно, защото собственикът на една вещ е защитен от посегателствата върху нея от страна на всички останали членове на обществото. Правото на собственост дава възможност на собственика да извършва каквито и да било действия с нея, стига да не нарушава правата на другите. Тези възможни въздействия върху вещта - правомощията на собственика образуват съдържанието на правото на собственост. Още от Римското право е известна класическата триада usus, fruktus, abusus - право на ползване, право да се събират плодовете и право на разпореждане. Именно тези елементи от правото на собственост се означават като правомощия на собственика. За елементи на съдържанието на правото на собственост се приемат владението, ползването и разпореждането. Само от собственикът зависи дали, кога и как ще упражни правомощията си. Дори и временно или постоянно той да е лишен от някое от правомощията си собствеността си остава негова. Правото на собственост може да се определи като призната и гарантирана от закона възможност на едно лице да владее, да ползва и да се разпорежда фактически и юридически с определена вещ и да иска от всички други лица да се въздържат от въздействие върху нея. Съдържание на правото на собственост – право на ползване, право да се събират плодовете и право на разпореждане. Тези съставни части на правото на собственост се означават като правомощия. Това не са отделни субективни права, а елементи от съдържанието на единното субективно право на собственост. Те произтичат от него и са признати от Закона като правни възможности на собственика. Такава, накратко, е правната доктрина, включваща понятието за право на собственост, и всеки един от нас би следвало добре да я познава и защитава от злоумишлени и зловредни посегателства, особено многоуважаемата институция на Президента на Република България, една от 28-те страни членки на Европейския съюз, имаща се за правова държава!




Снимка на Драгомир Димитров в личното му кадрово дело
като офицер в Държавна сигурност | Източник: comdos.


image
http://desebg.com/2011-01-06-11-37-29/1184-2013-04-19-09-50-40

ДРАГОМИР ЗДРАВКОВ ДИМИТРОВ е роден на 29 май 1959 г. Баща му е от с. Недан, Павликенско; бил е председател на кооперация, в която са открити финансови нарушения.

Драгомир Димитров е завършил немска гимназия в Ловеч (филиал на ДС) заедно със скандално известния „бизнесмен” Георги Вълев (понастоящем осъден по делото „Килърите”) с когото са приятели, а след това и немска филология във Великотърновския университет с добър успех. Житейският му път преминава през платен І-ви секретар на ДКМС - гр. Павликени (от там е и Димитър Йончев), а след това и платен заместник в Окръжния комитет на ДКМС - гр. Велико Търново.

През пролетта на 1989 г. е назначен за оперативен работник в ДС Велико Търново. Завършва школата в Симеоново. До лятото на 1992 г. работи в службите за сигурност - Велико Търново, а след това преназначен до края на  1993 г. в РПУ - Велико Търново като ОР по криминална линия. По предложение на Христо Спиридонов (служител на НРС, роден в Горна Оряховица) и със съдействието на Бриго Аспарухов е назначен за служител на НРС.

През януари 2002 г. Драгомир Димитров е назначен от Главния секретар на МВР Бойко Борисов за директор на РДВР - Велико Търново. При издигането му Бойко Борисов отсяда в заведението „Роял” (до театъра), собственост на съученика на Драгомир Димитров и скандален бизнесмен от „Тракиябанк” и ДСК Георги Вълев, а после отива в РДВР и прочита заповедта за свалянето на дотогавашния директор Иван Янков (издигнат за такъв от Богомил Бонев, с когото го свързва приятелство от школата в Симеоново). Въпреки афишираните намерения да остане във Велико Търново, през април 2004 г., Драгомир Димитров напуска града и се връща в НРС, но вече като ръководен кадър.

Често злоупотребява с алкохол в големи количества и има информация, че ползва наркотици, по-специално кокаин, след което става крайно раздразнителен, невъздържан и груб спрямо подчинените и околните!

Запознати твърдят, че издигането си в НРС след 2004 г. дължи на бивш началник кадри в НРС (родом от с. Русаля, сега пенсионер). В отплата и знак на благодарност Драгомир Димитров урежда преместването на сина на кадровика Иван Божков отначало в БОП - Велико Търново, а след това като началник група „Миграция” към ОДП - Велико Търново. Преди това е бил служител на НСС (София), но вместо да бъде уволнен дисциплинарно за нарушения в службата е преназначен във Велико Търново именно със съдействието на Драгомир Димитров.

Известно е, че като служител в служба „Сигурност” и НРС апартаментът на Драгомир Димитров във Велико Търново (вече продаден), намиращ се под стадион „Ивайло” - до сладкарница „Елена”, е бил обзаведен за сумата около 30 хиляди лева за сметка на турски гражданин, пребиваващ във Велико Търново и региона и занимаващ се с незаконен бизнес, наркотрафик и проститутки под заплахата да бъде съден или екстрадиран!!!

Като служител на службите за „Сигурност” при НРС срещу заплащане от 100 DM, Драгомир Димитров е извършвал проверки в масивите на МВР за успокоение на бизнесмени, закупили автомобили, дали возилата им не са издирвани като крадени или незаконни.

Драгомир Димитров взима дейно участие в прикриване и унищожение на информация за корупция от страна на ръководен служител от РДВР - Велико Търново.

Драгомир Димитров притежава етаж от къща в гр. София, ж.к. Павлово, като ремонтът е извършен и платен от строителния предприемач Дончо Караиванов от Велико Търново.

 

Източник: http://bosia.blog.bg/politika/2013/03/07/otvoreno-pismo-do-prezidenta-na-bylgariia-i-glavniia-prokuro.1061751



Припомняме, че след встъпването си в длъжност др. Росен Плевнелиев
заяви, че до края на 2012 год. България трябва да има ясни и категорични
устройствени закони, които дефинират правила и приоритети за службите.
За жалост, такива все още изобщо липсват, а отговорността за
случващите се безобразия в службите, вкл. НРС, е размита!
image
Стига! Докога ще бъдем мачкани и ограбвани от кадрите на КГБ и
Държавна сигурност, докато техните послушни институции траят?

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН, ПОТОМСТВЕН ДРУГАРЮ, ПРЕЗИДЕНТ, ВЗЕМЕТЕ ТА
СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ НАЙ-СЕТНЕ, АКО НЕ С КОНСТИТУЦИЯТА, ТО ПОНЕ С НК!
 

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС Раздел II.
Престъпления по служба
Чл. 282. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г.)
(1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г., изм.
- ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Длъжностно лице,
което наруши или не изпълни служебните си задължения, или
превиши властта или правата си с цел да набави за себе си или
за другиго облага или да причини другиму вреда и от това могат
да настъпят немаловажни вредни последици, се наказва с лишаване
от свобода до пет години, като съдът може да постанови и лишаване
от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6, или с пробация.

(2) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. - ДВ, бр.
89 от 1986 г., изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Ако
от деянието са настъпили значителни вредни последици или е извършено
от лице, което заема отговорно служебно положение, наказанието е
лишаване от свобода от една до осем години, като съдът може да
постанови и лишаване от правото по чл. 37, ал. 1, точка 6.

Чл. 283б. (Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г., доп., бр. 92 от 2002 г.) Длъжностно
лице, което пречи или затруднява упражняването от собствениците на
правата им, възстановени по Закона за възстановяване собствеността
върху одържавени недвижими имоти, по Закона за възстановяване
собствеността върху някои отчуждени имоти по Закона за териториално
и селищно устройство, Закона за планово изграждане на населените места,
Закона за благоустройство на населените места, Закона за държавните
имоти и Закона за собствеността и по Закона за собствеността и ползването
на земеделските земи и Закона за обезщетяване на собственици на
одържавени имоти, Закона за приватизация и следприватизационен
контрол или чрез влезли в сила съдебни актове по друг закон, се наказва
с лишаване от свобода от две до шест години.

 

image
Милионерът Кирчо от КГБ до НРС










Гласувай:
8



1. meteff - Защо страхът от някои служби у нас е толкова голям?
26.07.2013 18:14
Защо гражданското общество изпитва страх от службите?
Защо медиите толкова много се вцепеняват, та чак веднага
замръзват в причудлива поза, сякаш изведнъж са онемяли?
Защо официалните български институции, включително и
правораздавателните такива, задействат едва постфактум?
Защо, защо, защо, все въпроси без ясен отговор. Защо ли?
цитирай
2. meteff - Из досието на Директора на Националната разузнавателна служба
29.07.2013 13:03
„До началника на общинско управление на МВР В. Търново

Молба
от Драгомир Димитров

Др. Началник,
Моля да бъда назначен на офицерска длъжност по Държавна
сигурност в повереното ви Общинско управление на МВР.
Надявам се, че молбата ми ще бъде удовлетворена.”

Под молбата стои подписа на 30-годишен член на БКП,
възпитаник на немската гимназия в гр. Ловеч, а датата е
24 февруари 1989 г. Девет месеца след това Берлинската
стена рухва, а с нея и комунизма. Двадесет и три години
по-късно кандидатът за офицерска длъжност в Държавна
сигурност вече ще е с генералско звание и ще ръководи
Националната разузнавателна служба като неин директор,
назначен лично от президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев!
цитирай
3. meteff - Плевнелиев срещу националната сигурност
09.10.2013 15:46
Проблемът по неизпълнението на закона за досиетата предизвика безпрецедентна
среща при президента Росен Плевнелиев през април 2013 г. На нея присъстваха
ръководителите на НРС и СВИ ген. Драгомир Димитров и Севелин Иванов, както и
председателят на комисията по досиетата Евтим Костадинов. Тогава беше
повдигната договорка НРС да предаде списъка със щатното си разписание до
септември 2013 г., а СВИ да стори това заедно с предаването на картотеката до
края на година. Още тогава държавният глава категорично посочи, че ще се
противопостави на евентуално връщане на параграф 12 при промяна на
конфигурацията в парламента, както се получи месец по-късно. До момента нито
НРС, нито СВИ са предприели действия по изпълнение на уговорката от пролетта
и по всяка вероятност изчакват спешното връщане на старото положение. Междувременно стана ясно, че и двамата директори на съвременните разузнавателни служби, назначени по времето на ГЕРБ – ген. Драгомир Димитров и Веселин Иванов са работили съответно в ДС и в разузнавателните служби на БНА, което ги поставя в тежък конфликт на интереси при неизпълнението на действащите в момента законови разпоредби.
цитирай
4. meteff - "Атаките срещу президента и институцията целят хаос в държавата"
15.10.2013 08:17
Росен Плевнелиев ще се защитава със съдебни дела срещу клевети. Засега не е
ясно единствено с чии средства ще прави това, с тези на данъкоплатеца или на
приятелските му олигархични кръгове.

Атаките срещу президентската институцията очевидно целят предизвикване на
хаос в държавата и отклоняване на вниманието от реалните проблеми, които
българското общество посочва, се заявява в съобщение от прессекретариата на
държавния глава.

През последните близо шест месеца българското общество стана свидетел на
организирана клеветническа кампания срещу държавния глава, която отдавна
премина всякакви граници.

Невярната и манипулативна информация, която тенденциозно обикаля
определени медии, цели да урони доброто име на държавния глава Росен
Плевнелиев и да разклати президентската институция, в отговор на открито
изразени от президента позиции, се посочва още в него.

Президентът Росен Плевнелиев си запазва правото да защити репутацията на
президентската институция и доброто си име, включително и чрез завеждането
на съдебни дела срещу медии или всеки, който публикува или разпространява
лъжи и клевети по негов адрес, заявяват от прессекретариата на държавния глава.
цитирай
5. meteff - Бареков: Г-н Плевнелиев, моля ви, подайте оставка
17.10.2013 06:30
"Г-н Плевнелиев, моля ви подайте оставка, каквато и политическа криза да предизвика това в страната. Щом стигнахме до дъното, добре ще е да се откопаем сами, за да започнем на чисто", призова Николай Бареков държавния глава. Повод за коментара му станаха поредните разкрития за връзка на Росен Плевнелиев с офшорни фирми. Разследването на TV7 показа, че името на президента е намесено и в продажбата на "Каолин" заедно с това на Иво Прокопиев.

Дадох шанс на Плевнелиев да се покаже като независим президент на всички българи, но той остана вързан като куче за каишката на политическата мафия, което му отнема моралното право да бъде президент, подчерта изпълнителният директор на TV7 и NEWS7.

Бареков посочи, че тази мафия е започнала да се изгражда много преди ГЕРБ да вземе властта. Тя е била финансирана от различни политически кръгове и е довела до цялостното овладяване на българската държава, включително премиерския и президентския пост.

Едното й крило е финансово. Бареков го определи като "много фино", представящо се за "носител на някакви западни ценности, доброто лице на българския капитал". По думите му там са Росен Плевнелиев и Иво Прокопиев, но шефската зависимост между тях не е много ясна.

Другото крило е "монтанско-мутренско-милиционерското". Там са Искра Фидосова и Цветан Цветанов, които "пожарникарското его на Бойко Борисов" е докарало на власт. Според Бареков корупционните схеми там са много елементарни, а нивото е "долнопробно, мутренско, сикаджийско". Комисията на Филип Златанов пък е пример за класическа търговия с влияние и ползване на държавната машина за рекет.

Първите потърпевши от Цветанов и Фидосова са били достойните хора в ГЕРБ, които са били подложени на "рекет, геноцид и щавене". Те размазаха собствената си партия, изтъкна Николай Бареков.
цитирай
6. meteff - Започва наказателното дело срещу ген. Кирчо Киров
22.10.2013 10:55
Софийският военно-окръжен съд е насрочил първото заседание по делото срещу бившия шеф на Националната разузнавателна служба (НРС) Кирчо Киров за 22.10.2013 г., съобщи БТА.

Той е обвинен, че в периода между 2007 и 2011 г. е присвоил около 5 милиона лева, съставяйки над 1000 официални финансови документи, с цел да бъдат използвани за доказване на несъществуващи служебни разходи.

От прокуратурата твърдят, че присвоените средства са били предназначени за специфични нужди на службата. Не става ясно обаче дали това са фиктивни разходи за командировъчни, за гориво или за премии на разузнавачи, уточнява БТА.

Макар да е имало механизми, по които е можело да бъдат контролирани разходите в НРС, бившият директор на службата е имал възможността да присвои парите, посочва държавното обвинение.

За това престъпление Наказателният кодекс предвижда наказание от десет до двадесет години затвор и конфискация на цялото или на част от имуществото. Съдия-докладчик по процеса е полк. Генко Драгиев. Източник: Mediapool.bg
цитирай
7. meteff - Омбудсманът призова за реформа, но не дело на магистратите
23.10.2013 16:24
Съдебната системата не е перфектна и правораздаването винаги е било обект на критики, призна президентът Росен Плевнелиев по време на организираната от него дискусия с гражданите на тема "Ефективна и справедлива съдебна система".

Държавният глава припомни изказването на един конституционен съдия, според когото политиците твърдят, че съдебната системата трябва да е независима, но когато дойдат на власт, се опитват да я яхнат.

"България избра да бъде демократична държава, а демокрацията се базира на три важни фундамента - пазарна икономика, независима съдебна система и независими медии", коментира Плевнелиев.

Според него "никой не очаква да се появи поредният месия на бял кон" и да ни реши проблемите, а правилният подход е те да се посочат и да се търсят решения.

Омбудсманът Константин Пенчев също разкритикува съдебната ни система.

Според него политиците имат нужда от ефективна, независима и прозрачна съдебна система.

"Когато една съдебна система е твърде любезна с управляващите, е твърде нелюбезна с опозицията, а знаем как се сменят те", коментира той.

"Бизнесът също се нуждае от добро правораздаване, защото в противен случай не се знае кой ще плати повече и ще спечели делото. Накрая и хората се нуждаят от това, защото иначе няма справедливост и пазарна икономика, а хора на улицата", обобщи той.

Пенчев смята още, че реформата в съдебната система трябва да се направи от политиците заедно с обществото, а не от магистратите.

"Твърде много я отлагахме и има много тумори, трябва да режем много на дълбоко", настоя той.
цитирай
8. meteff - Кой назначи ген. Драгомир Димитров за шеф на НРС?
05.11.2013 10:35
Президентът Росен Плевнелиев обвини няколко медии, без да ги назове поименно,
че се опитват да опетнят името му.

„Няма да търпя да ме учат на морал хора, които са вписали малки апартаменти, а
имат имоти за милиони, за разлика от други аз живеят в къща, която е на мое име,
а не на фирми, и идвам успял от реалния бизнес, и не съм влязъл в политиката, за
да си оправя живота”, заяви Росен Плевнелиев.

По думите му с кампанията срещу него се цели да се отклони общественото
внимание от истинските скандали и като пример посочи „опитите да се върне
Държавна сигурност на бял кон”.

Няма да легитимирам популисти, които са продукти на политически инженеринг,
които вместо да обяснят какво ще допринесат за нацията, фабрикуват компромати,
отсече потомственият македонски комуняга, добил популярност със своите ултра
скандални назначения на агенти на Държавна сигурност за шефове в НРС и т.н.

24 години след промените не би трябвало по върховете на службите ни да има
индивиди, които са били обучавани в КГБ и КДС. Проблемът на г-н Плевнелиев е,
че трябва да се прикрият едни партийни другари, които през годините са били
на такива постове и са се занимавали не точно с разузнаване, а с други неща...
цитирай
9. meteff - На този ден: 24 юли 1973 г.
08.11.2013 06:41
На 24 юли 1973 г. Политбюро на ЦК на БКП утвърждава строго секретно „Положение
за работа на разузнавателното управление на МВР”, което актуализира нормативните
документи за дейността на разузнаването (ПГУ-ДС).

Узаконена е възможността разузнаването да извършва зад граница „остри мероприятия”
(убийства, отвличания и саботажи):

„Разузнавателното управление планира, подготвя и извършва на територията
на капиталистическите и развиващите се страни остри агентурно-оперативни
мероприятия срещу обекти на противника и лица, които се занимават с активна
вражеска дейност или са извършили престъпления срещу НРБ.”
цитирай
10. meteff - ПЛЕВНЕЛИЕВ БИЛ РАЗУЗНАВАЧ ПРЕЗ 1983 Г.
28.11.2013 10:43
Росен Плевнелиев е свързан със службите и Военно-
то разузнаване. Това стана ясно от документи, пуб-
ликувани от политолога Антон Тодоров в информа-
ционния сайт pik.bg. Като потвърждение той прилага
документи, които са били открити в армейските
архиви. Според информацията Плевнелиев, който е
записан като „разузнавач“, е бил изпратен на 21.09.1983
година с още четирима школници, които са обслуж-
вали светая светих на комунистическата армия в
Автоматизирания изчислителен център (АИЦ) на Гене-
ралния щаб. „Комисията по досиетата трябва веднага
да го провери и ако бъде доказано, че е бил агент, да
си подаде оставката”, настоява Антон Тодоров. Очаква
се коментар от президента по обвиненията.
цитирай
11. meteff - ДАНС погва офшорките на президента
28.11.2013 14:17
Държавната агенция за национална сигур-
ност ще проверява офшорните компании,
свързани с президента Росен Плевнелиев
заради съмнения за пране на пари. Според
два независими източника на в. Репортер в
ДАНС е пристигнал сигнал от Комисията за фи-
нансов надзор във връзка със съмнения за
извършени нарушения от Wyclef holding и
Stallberg investments по Закона за мерките
срещу изпирането на пари и данъчното за-
конодателство. Тези съмнения се отнасят до
скандални сделки на двете кипърски офшорки
с акции на контролираната от президентския
приятел Иво Прокопиев Каолин.
цитирай
12. meteff - Кой създаде днешните тайни служби?
28.11.2013 18:47
Днешните тайни служби са произлезли от някогашните служби на Държавна сигурност. Това каза Едвин Сугарев на кръглата маса на тема „Предизвикателствата пред разкриването на досиетата в България“.

„Борците, с които и до днес си имаме работа, бяха плод на Държавна сигурност. Въпреки прочистването, което е направено в началото на прехода, все още са запазени сегменти за това кои са тези, които управляват, и кои са тези тека наречени „олигарси“, които управляват“, посочи Сугарев.

„В края на 60-те и 70-те години всички работещи там човечета се кълнат във вярност на БКП. Ще бъда много рязък към присъстващите тук представители на ГЕРБ. БСП ги знаем, но ГЕРБ направиха редица от кадрови решения, които са недопустими. Имам предвид преназначаването на сегашния директор на Националната разузнавателна служба Драгомир Димитров; директорът на служба Военна информация Веселин Иванов; Хората, които в момента управляват националната сигурност са от същата порода, като тези от Държавна сигурност“, обяви политологът Антон Тодоров.

Източник:ПИК
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: meteff
Категория: История
Прочетен: 3821263
Постинги: 556
Коментари: 1058
Гласове: 19943
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031