Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2013 14:33 - "Майната му на православието!", "Майната ти и на теб, Соломоне!"
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 8008 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 08.09.2013 14:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Проф. Евгений Гиндев публикува в "Нова Зора", Брой 2 (2012)  АТАКАТА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И СРЕЩУ ПРАВОСЛАВИЕТО следното:

"През ноември 2000 г. Върховният съд прие решение, че може да има две и повече религиозни общности с наименованието “Българска православна църква”. Това, което не се беше случвало в 1200-годишната история на най-старата славянска православна църква, го направиха “демократите” от Съюза на демократичните сили – нека всички вярващи запомнят този факт. Случи се и това, да чуем бойния вик: “Майната му на православието!” Извика го Соломон Паси.

И това трябва да се запомни!"

 

Проф. Николай Василев публикува на 03.09.2013 в afera следното:

image

Нашʹте планини зелени и т. н. Първата радост също отсъства и т. н. Ще се опитам да аргументирам виждането си спокойно, толерантно, с уважение към чуждото мнение, но и без евфемистично заобикаляне на необходимата откровеност и точните формулировки. Темата е засягана и друг път, дори многократно, но в общото възмущение от некадърните и корумпирани управляващи нейната специфика не винаги е откроявана специално.

Става дума за тревожно нароилите се специфични „българчета” по високите етажи на българската власт, които в сложни или не толкова сложни гео-политико-военно-икономически казуси безотговорно загърбват българските национални интереси и обслужват единствено небългарски национални интереси.

Причините да не обичат нашʹте планини зелени са различни: щедрите подкупи, формулирани невинно като законни комисиони, от успешни (примерно, смучещата златото ни „Дънди Прешъс”) или все още неуспели концесионери (да кажем, напиращата да отрови водите ни „Шеврон”); обилното субсидиране на чужди идеологии и интернационални шашарми зад паравана на „безкористната” подкрепа на зараждащата се „гражданственост”, „демократичност” и „свободност”; липсата на национално и лично самочувствие и блюдолизническото преклонение пред задгранични идеи, фигури и образци; отчужденото национално самосъзнание (при етносите, възприемащи България като „резервна родина”); принадлежността към тайни глобални общества и пр.

Не е ли време да обърнем сериозно прокурорско внимание на въпросните „българоидчета”!

Ето, напоследък недоволните столичани поискаха прекратяване на концесията на „Софийска вода”. С референдум ли, без референдум ли, ама не можело. Щото за подобно едностранно прекратяване се предвиждали огромни обезщетения. И никой, жалко, не повдигна въпроса за търсене на наказателна отговорност от хайванина, подписал преди 13 години този безспорно неизгоден за българите, но изгоден за френската фирма (и за хайванина), договор!

Всички знаем (или можем лесно да проверим) чии са подписите под явно хайдушките концесионни договори, кои са получаващите съмнително почтени субсидии „огражданени” „пощенски кутии” на небългарските указания; какви са фамилиите на задъхано престараващите се „Yes-Men” и „Yes-women”. Колко повече поразии трябва да нанесат на свещената национална кауза вредителите-българоидчета, за да се самосезира ленивата Главна прокуратура!

Особено място сред всички подобни случаи заема шефът на Атлантическия клуб и бивш външен министър Соломон Паси. Особено, защото неглижирането и погазването на българските национални интереси, което у останалите българоидчета е все още спорадично явление, при него е твърда, последователна, безусловна позиция. Изключения няма! Милост – също!

При него, освен това, не става дума, за често срещащия се у „тъмните балкански субекти” комплексиран мерак да демонстрират „лоялност”, „европеидност”, „цивилизованост”, да се проявят като пълноценни и уважавани членове на приютилите ги международни общности (дори с цената на отстъпление от националните ангажименти). О, не! Соломон Паси осъзнава своята надхвърлила балканските хоризонти свръхценност.

Как ориентира свръхценният международник своя потенциал в лабиринта на взаимоотношенията в споменатите по-горе международни общности. Например, в ЕС и НАТО. Всички членуващи в тях държави имат, съвсем естествено, своите национални идеали, национални стратегии, национални интереси. Понякога тези идеали, стратегии, интереси съвпадат (иначе какво би ги обединило в дадените структури!); понякога – не. Всички тези държави (освен, по небългарската воля на кохортата Соломоновци, държавата България) защитават безкомпромисно своите национални интереси или компромисно ги синхронизират (след сериозни преговори и взаимни отстъпки) с националните интереси на другите членки.

Защитата на собствените интереси, когато те не съвпадат с интересите на партньорите, не означава и никога не е означавала (исторически примери колкото искате), че конкретната държава не е лоялен партньор, че не заслужава доверието на приятелите и съмишлениците, че сваля интеграционния си рейтинг. Нищо подобно. Напротив. Подобни абсолютно нормални за международните нрави действия може и да ядосват някои от съюзниците, но реално укрепват уважението и повишават вниманието към нея и нейните приоритети.

За нашия свръхценник защитата на собствените интереси означава същото. Само дето собствените му интереси нямат нищо общо с българските национални интереси Той нито веднъж (при случилите се разминавания) не е защитил българските, а безкомпромисно е защитавал интересите на САЩ и Израел.

Космополитният българоид заяви публично „Майната му на православието!” (но не се осмели да допълни: „Майната му на юдаизма!”), а всичките му прояви и позиции след 1989 крещят безмълвно: „Майната й на България!”

Справедливата наша реакция би била да му кажем културно и толерантно: "Майната ти и на теб, Соломоне!" След като тази ти е тясна, мръсна и недостойна, защо не си потърсиш друга родина (ти фактически си знаеш коя, нали!)!

И нека този културен изказ бъде първата стъпка към вразумяването (вкл. килийното) на всички волни или неволни национални предатели.

 

Но той не спира и до днес!

Маймуноподобният евреин и войнствен член на "Бней Брит"* Соломон Паси отново е в пореден антибългарски рейд.

 image image

 "Майната му на православието!"  бе началото!

 

"Стигнахме до точка, в която няма връщане назад.

Очевидно военната интервенция, ако не се случи чудо, е неизбежна...."

Това коментира по Нова телевизия на 28.08.2013, бившият министър на външните работи в кабинета на Симеон Сакскобургготски Соломон Паси по повод  конфликта в Сирия.

 

А  жена му, криптоеврейката Гергана Грънчарова-Паси, призова гласувалите през май 2013-та за Волен Сидеров, да й се извинят за съществуването си или просто да се самозапалят!

Вж.: Съпругата на Соломон Паси взриви нета!

 

Пояснение:

* "Бней Брит" ("Синове на Завета" - на иврит) е тази тайна секта, в която членуват само  евреи. В САЩ я наричат още  - еврейското Гестапо!

image 

 

 

/

 

ЗА ПЛЕВЕН ОНЛАЙН ПОРТАЛ:

д-р инж. Никола Тодоров, доцент

 



Гласувай:
7


Вълнообразно


1. nikikm - Аз се чудя
08.09.2013 21:19
откъде се пръкнаха тези индивиди с не българско съзнание и какво правят на възлови места в политиката на България?Световно неизвестни и изведнъж на свръх отговорни места!А има много такива.Вероятната причина са партиите в които членуват и които ги избутват нагоре.Тогава,кои са в ръководството на партиите,българи ли са и как, не на думи, защитават националните интереси? Зависими ли са и от кого,защо това се крие,по какви критерии избират и предлагат?Кой им дърпа конците? Работата ще се окаже дебела,но не неочаквана,просто някой трябва на висок глас и от висока трибуна трябва да каже,че царят е гол!И май тази посока на разсъждение, ми се струва вярна!
цитирай
2. fascindoo - Нищо чудно приятелю,
08.09.2013 22:21
отговорът е един - Съвет за Световното правителство

Руският проф. Олег Платонов пише в книгата си "Почему погибнет Америка", Copyright Олег А. Платонов, 1997, ISBN 5 85346 029 3 LR 030411, следното:

«НОМЕНКЛАТУРА НА МЕЖДУНАРОДНОТО СВЕТОВНО ЗАДКУЛИСИЕ И НЕЙНИЯ СЪСТАВ
Общият брой на лидерите на четирите основни организации на Международното световно задкулисие е, според моите изчисления, не по-малко от 6000 души. Това са членовете на Съвета за Международните Отношения, на Тристранната (Трилатералната) комисия, на Клуба на Билдербергите и на ФОНДАЦИЯ “ГОРБАЧОВ”.
Но, би било погрешно, да се прибавят всички тези хора към състава на световното правителство. Нашето изследване показва, че такива, от шестте хиляди, са не повече от 500 души. Това са хората, които членуват във върхушката на всичките по-горе организации, които имат огромна власт да приемат глобални решения по въпросите на международната политика, икономиката и културата.

Останалите 5500 изпълняват две важни функции: на първо място да са един вид Съвет за Световното правителство, а от друга страна, да са инфраструктура на тайната власт и да влияят задкулисно при световно управление във всички сфери на живота на Човечеството.
...
На човек, който попада в състава на една от организациите на Международното световно задкулисие, му се осигурява високо ниво на политическа или бизнес кариера за цял живот.» (превода е мой)
---
А Маймуноподобният не е ли член на “Бней-Брит” и "Международното световно задкулисие не му ли осигурява високото ниво на политическа или бизнес кариера за цял живот", както пише професорът
цитирай
3. bojil - Този човек все пак е израстнал при ...
09.09.2013 02:42
Този човек все пак е израстнал при комунизма-кретенизма и няма сериозни причини да очакваме да е възпитан в ред,доблест и уважение към народните светини! По времето на Коперник той вероятно щеше да захрани някоя от кладите на Инквизицията,но днес ето го изтъпанчил се пръв "атлантик",едва ли не атлант! :)) А както виждаме,циничната наглост на такива нехранимайковци и изтърсаци е право пропорционална на слабостта на държавата сиреч на народа: ограбен и съсипан от комунизма-кретенизма,който според някои е форма на фанатичен екстремистки юдаизъм (от който се отвращават дори евреите!),той няма съпротивителните сили да се вдигне на борба и да забърше цялата тази разбойническа банда,която се е троснала на гърба му и го чака с нетърпение да произведе нещо стойностно,за да може веднага да му го откраде!
цитирай
4. fascindoo - да оставим кладите на Инквизицията... и къде и как е израстнал,
10.09.2013 10:04
bojil написа:
Този човек все пак е израстнал при комунизма-кретенизма и няма сериозни причини да очакваме да е възпитан в ред,доблест и уважение към народните светини! По времето на Коперник той вероятно щеше да захрани някоя от кладите на Инквизицията,но днес ето го изтъпанчил се пръв "атлантик",едва ли не атлант! :)) А както виждаме,циничната наглост на такива нехранимайковци и изтърсаци е право пропорционална на слабостта на държавата сиреч на народа: ограбен и съсипан от комунизма-кретенизма,който според някои е форма на фанатичен екстремистки юдаизъм (от който се отвращават дори евреите!),той няма съпротивителните сили да се вдигне на борба и да забърше цялата тази разбойническа банда,която се е троснала на гърба му и го чака с нетърпение да произведе нещо стойностно,за да може веднага да му го откраде!


този човек е чума..., съвременна чума за България!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6472728
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!