Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.01.2018 00:18 - Вижте вярата и нравите на световния Елит! Лос-Анджелиският елитен “Cannibal Club”
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 4717 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 17.01.2018 09:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Частният Канибалски ресторант в Лос Анджелис вече отдавна работи, но сега се появи документ на клуба на човекоядците Cannibal Club, с неколко имена на «елитните» покровители на прословутия ресторант.

Според документа, членове на Канибалския Клуб са: Мерил Стрип, Челси Клинтън и Андерсън Купър от CNN. Кети Пери, която преди казваше, че «Канибализъмт е по-разпространен, отколкото си мислите», а «човешката плът е най-хубавото месо», също е член на този клуб.

image

Сайтът Cannibal Club се хвали, че ресторантът е «на първата линия в експерименталната кухня» и служи на «културния елит на Лос Анджелос», с което показва, че те се «специализират в готвенето на човешко месо», от «млади и здрави тела».

Според същия сайт, при тях има главни готвачи «от целия свят» и те са се събрали в L.A., за да «практикуват своя занаят, без компромиси и без ограничения».

"Сред нашата изключителна клиентела са известни кинорежисьори, интелектуалци и знаменитости, които са приели идеята за свобода на изразяването и на рационализма. Авангардни артисти, знаменити, литературни дейци и новаторски музиканти, развличат нощем нашите гости“. «В Cannibal Club ние празнуваме художественото превъсходство, като естествено и неизбежно изразяване на необуздания човешки дух».                    

Биографиите на сътрудниците са дадени в сайта на ресторанта Cannibal Club. Като описва всяко блюдо, което било «изследване на вкуса и елегантността», шеф-готвачът Sophie Laffite обяснява: «Месото, което ние използваме, се избира от здрави и млади индивиди. Според практиката на канибализма в много от примитивните общества, и ние гледаме на човекоядството, като израз на уважение към мъртвите, които се възраждат в телата на своите "потребители"».

Но не мислете, че вие можете просто да отидете там и да се настаните. Според сайта, частният ресторант води строга политика за проверка: «Ние действаме в анонимен режим и крием имената на нашите членове, за да избегнем разгласяване и негативи сред по-непросветените». 

В актуалното меню, представено на сайта, има Стейк Сирлоин (човешко месо, печено на открит огън, 8 унции), Пирожки, печени с пикантен пълнеж от горски гъби и човешки черен дроб, и Плацентна лазания със слой сирене и смляна плацента в доматен сос, подправени с чесън, лук и ореган»).

Девизът на Cannibal Club е цитат от Хенри Милер:

"Когато се разбие едно табу, се случва нещо хубаво, нещо съживяващо“.

Eлсплит Блейк, стопанинът на Cannibal Club, твърди, че се е прославил, работейки под ръководството на Винсънт Сарди-младши, от Ню Йорк, и не отговори веднага на въпросите ни, откъде вземат човешкото месо.

В раздела за често задавани въпроси в сайта, Cannibal Club твърдят: "Мнозинството предприятия и учреждения, които ни снабдяват, предпочитат да пазим в тайна нашите отношения. В индивидуален план, често ни завещават телата си. За некои това е начин допълнително да застраховат живота си и да спестят погребалните разходи. За други, като члена на Cannibal Club, Гвендолин Фенвич, който бил изяден от своите приятели и роднини в Клуба, януари 2008 година, това се счита за възраждане на тялото му, в телата на живите, и е привлекателна алтернатива на традиционната практика за погребения и кремации.”

Откровението, че звезди от Холливуд, поп-звезди и знаменитости ядат човешка плът, когато са в Лос Анджелис, е само един от последните примери, как се държат известните обществени личности, затънали в мрака на сатанизма.

Майли Сайрус казала: "Слава на Сатана”, по радиото, в пряк ефир, и твърдяла, че има по-тесни връзки с дявола, отколкото със "земния си баща”, Били Реем.

А миналата седмица, Челси Клинтън разказа в Твитер, че сатанизмът е "религия”, която заслужава "уважение.” Тези инциденти предизвикаха опасения по целия свят, че Иллюминатите са преминали към следващия етап от генералния си план и са започнали открито да прокарват тъмната духовност, като жизнеспособен религиозен избор за тези, които търсят нечие ръководство.

 .......................................

Бележка на Редакцията на 3rm.info:

Скъпи братя и сестри! Ние публикуваме тези страшни новости, не за да в плашим. Публикуваме ги само за да разберете в какъв свят живеем, кой управлява днес страната ни и света, и че сатанизмът разрушава всичките опори на човешката личност, която е образ и подобие Божие.

 Братя и сестри! В днешно време, когато се върши пълна апостасия (отстъпление от вярата) във Вселенската православна църква, когато светът става филиал на ада, на нас, като никога до сега, ни трябва задълбочаване на духовния живот. Нека не униваме и не се отчайваме, за това, че светът се плъзга към ада. Всичко това трябва да стане. Нека непрестанно се молим и се каем пред Господа, за своите прегрешения и за всичко да благодарим на Бога.

Слава Богу за всичко! Амин

http://3rm.info/main/70094-satanisty-poshli-s-propovedyu-los-andzhelesskiy-klub-kannibalov-cannibal-club-dlya-elity.html

Превод, Григор Симов




Гласувай:
4



1. getmans1 - http://3rm.info/main/70104-bednost-rossiyan-prikroyut-figovym-mrotom.html
17.01.2018 00:47
Много ми се иска някой да преведе тази статия.
цитирай
2. radostinalassa - Може и така да е
17.01.2018 16:35
Но не бих отишла в САЩ, където огромният % от хората са с нарунена обмяна от рафинираната ГМО храна. В Русия и тук не могат да ни забранят да си сеем, защото иначе ще умрем от глад. Това ни спасява от хемодиализа и звучи като виц.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28311674
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031