Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2019 09:26 - ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 3546 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗАЩО КР.КАРАКАЧАНОВ И ВАЛЕРИЙ СИМЕОНОВ( БАЛЕВСКИ), НЯМА ДА СЕ СКАРАТ, ИСТИНСКИ!

Отдавна ви информирах, че Политбюровските Кланове продължават да управляват България, а БСП,в опозиция им„прави”чадър и им създава алиби,като отклонява Обществото от тях и крият, че са, всичките, Комунистически изчадия и наследници!

Днес ще си поговорим-за Краси Каракачанов и Валерий Балевски, трети братовчеди по майката на Каракачанов и Червения род„Балевски”, но- техен прародител и патрон е,Другарят от Полит- бюро,Пенчо Кубадински(известен,като„Вълшебния стрелец”на„БЗНС”). Да оставим в страна- техния традиционен, ренегатски и помашки произход(не случайно и Балевските, имат, вече 3 Хотела в Златоград), но през 1985- 1989 лично, Членът на Политбюро,„назначава”- Каракачнов за лидер на Младежкото„ВМРО-СМД”, което се регистрира по-късно и за да заграби имотите на едновремешната Фашистка Организация и на Македонските братства, въпреки, че е от ренегатски произход(Sarakatsanos- на български е гръцки помак-пастир). Редом с това- Краси е верен служител на Москва, Агент на„ДС”-„Иван”и прихванат от Командването в бившия- СССР!

Ако, Другарите Цецка Цачева(Данговска- СССР/ГРУ),Делян Пеевски, Сталинка Георгиева(руския офицер в„ВИИ”Проф.Павлидис/ КГБ- а сега в „Световна банка”),Симеон Дянков, Радан Кънев и съпругата на Михаил Миков от„БСП”,са от нечестивата родата на Червения Патриарх Ма(р)ксим и ловешките помаци,като чрез тях,заграбени имоти на БПЦ,която е докарана,до руска милостиня. Пръв Московски перач в този Комунистически цирк е Другарят „Мултигруп ” -Илия Павлов, чийто „ролеви” наследник в Делян Пеевски.Не случайно е отстранен и Манол Велев, който нарушава Омертата и се опитва да обезнаследи Пеевски, с имотите на БПЦ! За това, го подтиква- Другарят Георги Първанов, който е Главатар на помашкия резерв на Владетелската Династия- „Замфир Яшари”/Тодор Живкови/. Резултатът от тези действия е известен, на всички ни-няма милост в действията на Комунистическата мафия и заграбилият„имането”за 300 млн. в „Ситония” и„Света гора”, Атонска, е прострелян и оставен, за да не може да се порадва на придобивките си. Сега, семейството му връща имотите на Политбюро и „Златото на Партията”.

Всички, тези Кланове, козируват на Живкови(Яшарови),към които принадлежат- Бойко Яшаров, Вальо Яшаров(Златев)от Правец, Йорданка Фандъкова(по двете си- партизански линии), Лилето Яшарова(Павлова) и дузината видни ГЕРБ-аджии, които представляват-Втория Комунистически Фланг в България и са Хунтата на „БКП”и „ДС”. Там са и обслужващия персонал и придворните на Династията: Цецо Цветанов, Румен Ралчев,Румен Гоцов-„Пашата”,Кунка Пръмова и др. За 30 години, тези хора са откраднали,над 220- 250 млрд. лева, Български пари, но лошото е,че нищо хубаво не са направили за страната! Тяхната сила е в укриването на Яшарските свързаности и благословията на Московските кукловоди. ТЕ са-„Задкулисието”и апотеоза на Реставрацията на Червената Владетелска камарила, пречеща на държавата ни- вече 30 години, да се почувства, Европейска и свободна! Сега изгряват новите им Отрочета и„кадети”-Домусчевци, Ковачкита, Ивайло Мутафчиев(женен за пра- племенница на Живков)и други разклонения от Дървото на Яшарството! Боже, пази България от Живкови и от техните метастази на „Политбюро”, защото те са вредни за страната! Не вярвйте и на Ядрото на„БСП”-защото са в играта,като разиграват Червения Московски Цирк. Бойко ви лъже и за Шенген и за Банковия съюз, както и за превъоръжаването на страната! Това са маневрите- за печелене време,докопване до Доналд Тръмп и докато се разберат с БСП, за връщането Властта в старата им Партия. „С кръв са взели тази Власт и само с кръв ще я дадат”- това не мисъл на „БКП” а на Яшарството в нея. Надявам се, че Корнелия Нинова не е толкова луда, че да им„пристане”, а и доколкото си спомням, още, отпреди 1989г.- тя, май,  никак не харесваше Яшарите(но кой знае- всичко се променя у нас, освен Яшарството)?!Задкулието е способно на всичко, дори да направи-собствена„Революция”, само на себе си, но отново да не се промени, а да дойде- с други средства и с други участници! А изоставените и отчаяни от Яшарската Окупация в България, будни граждани ще продължават да се самоподпалват или да напускат- страната, търсейки спасение от Задкулисието!

Николай Гацев,  Движение „Благословия и Мисия за България”          София, 22.02.2019 г.                                   



Тагове:   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Четох до "комунистически изчадия".
22.02.2019 12:12
Който днес казва "изчадия", утре е готов да трепе. А тоягата има два края. ДОКОГА?!?!?
Това чесане на Гьобелсо-Макартиска КРАСТА, не е невинно забавление. То мирише на нови кървища, г-н nikolaigatzev с вратовръзката.
ПП: Ето, вижте следващия комент.
цитирай
2. attila - БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ !
22.02.2019 12:42
БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ !

Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 година !

Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС-ДС !

Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-Курварници, Там е ЗЛОТО !

Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС, Така че Която и да Атакувате Няма да Сгрешите.

Спасението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво !

Член на ДС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на БКП - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на МВР - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Член на ДАНС - ИЗБИВА се Семейството, Отнема се Имуществото !

Задунайския КЕНЕФ 75 години се Управлява от Комунисти и Милиционери, Тоест Терористи и Убийци и от Децата и Внуците на Тези Терористи и Убийци !

Срещу Терористи и Убийци се Действа и ще се Действа САМО и ЕДНСТВЕНО със Средства на ТЕРОР и УБИЙСТВА.

Комуниста няма Майка и Баща, Род и Родина.

Комуниста е Интернационалист Тоест Копеле и Ражда Копелета.

Комунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери, Деца на Милиционери, Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/c-o-m-m-u-n-i-s-m.h-t-m-l
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758896
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031