Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2012 17:12 - Годишен хороскоп - БЛИЗНАЦИ 2013
Автор: horoskopche Категория: Тя и той   
Прочетен: 16592 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 30.11.2012 23:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

 БЛИЗНАЦИ


 Изпращате една слънчева и щастлива година, защото 2012-а за вас беше подвластна на Меркурий и Слънцето. Не забравяйте – всеки си мечтае за такава планетарна комбинация, защото носи много личен, професионален късмет и жизнена енергия, с която вървите напред. Това беше година на радикални промени, на новости и мнозина от вас промениха работното място или започнаха на ново поприще. Жалко за онези, които така и си мечтаеха за нова работа, но ги достраши да рискуват и да се пробват. Те ще трябва да почакат още години, за да култивират у себе си решителност.

През 2013-а ще се случат логичните последствия от действията ви през 2012-а година. С две думи – каквото посяхте, такова ще жънете. Предстои ви да навлезете в годината на Венера, от една страна, на Меркурий, от друга и не на последно място – на Луната. В комбинация тези три небесни светила ще ви дарят с чувственост, творчески заложби, таланти и качества, които предстои да проявите. Ще мислите рационално и ще действате със средствата, които си набавихте миналата година. Сега разполагате с база – натрупан опит, знания и умения. Време е да ги усъвършенствате.

През тази година с мисълта и нагласите ще контролирате своя живот. Ако вярвате в успеха, той ще ви посети. Ако мислите позитивно за своето здраве и физическо състояние – няма да боледувате и ще контролирате всички болежки, които ви тормозеха досега. Със същата сила ще можете да си внушавате заболявания – от вас зависи дали ще го допуснете.

Използвайте прекрасните вибрации на 2013-а година, за даосъществите едни от най-високите си цели в любовта, в семейството, в служебния и социалния живот. Пазете се от недоброжелателни нови запознанства, защото ще сте прекалено чувствителни и ще ст отзовавате на всяка подадена ви ръка – добронамерена или злонамерена. Не рискувайте, когаго вашата планета-управител Меркурий се движи ретроградно, а именно от 23 февруари до 18 март, от 28 юни до 20 юли и от 21 октомври до 10 ноември, за да не си създавате излишни главоболия. Спазвате ли тези препоръки, то следва да изживеете една много приятна и ползотворна година!

През януари, когато Венера ще се движи в Стрелец и Козирог, трябва да сте доста внимателни с финансовите си разходи. Изхарчването по празниците ще е изтънило до такава степен джоба ви, че след 10-и януари можете спокойно да говорите за парична криза. В състояние сте да го преодолеете, ако сте по-пестеливи. Вашата планета управител Меркурий ще се движи в Козирог от 1 до 19 януари и ще ви предупреждава да сте по-сдържани относно критиката, която отправяте към обществото и към близките. След 20 януари е вероятно да пътувате. Мнозина ще общуват с непознати за този момент хора. Гледайте да направите добро впечатление. Трудно ще се подчинявате на нечии идеи, защото ще гледате на света по нов, по-различен начин. През целия януари ще сте много трудоспособни и енергични.

Февруари ще бъде един от трудните ви месеци, защото ще трябва да се съобразявате с обстоятелствата, а и ще сте принудени да бъдете сдържани – черта от характера, която не проявявате често. Почти през целия месец Венера ще се движи във Водолей и ще изявява личната ви свобода. Опитайте се да бъдете премерени индивидуалисти и се съобразявайте с чуждото мнение. Меркурий ще се движи в Риби от 6 февруари и ще вреди на работното ви място, като трудно ще понасяте своите неуспехи, а знаете – всеки претърпява неуспехи в един момент. Просто преглътнете огорчението и планирайте следващите действия. От 23 февруари Меркурий ще бъде ретрограден и не ви съветвам да предприемате нови инициативи, да подписвате договори или да правите служебни реформи, тъй като ще са обречени на неуспех.

През март, вместо да се отдадете на романтични изживявания и разгръщане в личен план, вие ще бъдете ненужно състрадателни към своите близки, към колегите и роднините си. Състраданието към колегите ще ви потикне постоянно да им помагате и в крайна сметка ще вършите тяхната работа, а вашата ще изостава. До 17 март продължава ретроградното движение на Меркурий и дотогава не бива да предприемате действия, но след това ще е престъпление, ако пропуснете добрите възможности за промени и новости в живота си – и личен, и професионален. Отдадте ли се на течението, след 23 март ще обвинявате всички около себе си за това, че са ви причинили застой или са ви спрели по някакъв начин. Ако се върнете по-нагоре в редовете, ще видите, че сами сте си създали ситуацията на забавяне.

Дано сте си взели поука в края на март и не продължите с обвиненията към хората около себе си. Първата половина от април ще е тежка, но много благоприятна за вашата себеизява. Ще калите ината и чувството си за последователност. Срещите с нови за живота ви хора ще са от огромно значение. Ще сте агресивни и завоевателни – и в служебните, и в обществените среди. През втората половина от април, когато Венера е на своя трон в Телец, ви очаква прекрасен период на духовен разцвет и много благоприятни преживявания. Материалното и духовното ще са ръка за ръка, така че – не се лишавайте от нови книги, които да шлайфат вашия дух и интелект. Прощавайте, през този период ще ви се наложи да прощавате по-честичко, но ще е за хубаво, а и ще се чувствате по-освободени, ако го правите от сърце.

През първата десетдневка на месец май благоприятните ситуации ще ви следват по петите. Просто се отдайте на щастливите моменти и грабете с пълни шепи. Бъдете в хармония със себе си. Ще постигнете нужната стабилност – и материална, и духовна, и любовна. След 10 май Венера ще навлезе във вашия знак и оттук насетне ще започнат да се проявявт истинските черти на 2013-а година – година на стабилизация, себеутвърждаване и семейно щастие. От 16 май и Меркурий ще е на трон във вашия знак Близнаци, а това негово положение ще ви помогне да се сдобиете с увереност и постоянство. Ще говорите открито, ще общувате свободно, но ще ви остане една негативна черта – ще искате бързи резултати, които на този момент са невъзможни.

Ще бъде добре, ако култивирате у себе си постоянство и търпение, за да не се отекчите от забавянето на желаните резултати. Нормално е събитията да закъснеят. Юни е прекрасен месец, отново вещае ново начало или поне посяване на нещо, което ще жънете по-нататък във времето. От 4 юни ще се превърнете в сантиментални и лесно раними натури. Трябва ви сила, за да преодолеете трудностите, заложени в този месец. Те няма да са малко и ще са от най-разнообразен характер. Изтръгнете от себе си неувереността, развинтената фантазия и традиционализма. Експериментирайте. От 23 юни Меркурий ще обърне за втори път през годината движението си в ретроградно. Това означава, че от 23 юни до 20 юли не бива да предприемате никакви новости, да подписвате договори или най-малко да стигате до финансови споразумения или закупуване на нови жилища.

През юли температурите ще се покачват правопропорционално с градусите на любовта в живота ви. Ще бъдете податливи на ласкателства, а с добри комплименти хората лесно ще печелят вашите сърца. Внимавайте, до 20 юли Меркурий е ретрограден и в живота ви ще навлизат лицемерни хора. Целта на някои от тях е чрез ласкателство и комплименти да се домогнат до определена ваша материална благина. Трудовите договори, както и договорите за покупко-продажба до 20 юли ще са пълен провал, но след 23 юли ще ви се отвори късметът спрямо финансовото ви състояние. Очаквайте предложения за нова работа, която обаче едва ли ще е свързана с много пътувания и може би заради това бихте я отхвърлили. Доверете се на звездите. Дори и да е стационарна, си заслужава вниманието. Ще ви донесе много доходи, които ще ви позволят да пътувате в свободното си време.

Август ще бъде един доста топъл, темпераментен и приятен месец. През първата му половина наваксайте с изостаналите задачи и бъдете трудолюбиви на работното място, защото тъкмо тогава ще ви оценяват и гледат под лупа. До 8 август ще сте прекалено консервативни и ще пропускате възможностите около себе си, заради това, че се подценявате. След 10 август рязко ще смените поведението и дори ще добиете самочувствие, особено ако шефът вече ви е похвали. Тук ще смекча този изблик и ще ви кажа, че не е хубаво да се самозабравяте. Вземете си отпуск от 16 до 24 август, когато е най-незначителният период за този месец. След 24 август Меркурий ще бъде на своя трон в Дева и ще ви помага да градите стабилни успехи и завидно материално положение. От този момент нататък ще почувствате, че кризата най-накрая за вас е приключила.

В началото на септември за нищо на света не бива да излизате в отпуск, защото до 10-о число ще бъдете особено продуктивни. Тогава и вашата планета-управител Меркурий ще е на трон, и Венера – планетата на 2013-а година – също ще бъде на своя трон във Везни. По всичко личи, че тези десет дни ще са от решаващо значение за бъдещето ви. Предстоят промени в делови план, полезни нови контакти, които вие ще привлечете главно с интелекта и дружелюбието си. Умело ще управлявате и финансовата част на живота си. След 10-о число идва момент на спад в силите и е логично да се оттеглите от напрежението. От 11 септември Венера навлиза в Скорпион и това нейно поведение ще ви постави в конфликт с колегите, тъй като ще обвинявате тях за своите собствени грешки. Същото се отнася и за отношенията ви в семейството. Научете се да се вглеждате в себе си.

След като през втората половина от септември бяхте доста заядливи и търсехте вината в другите, си навлякохте група от недоброжелатели и дори врагове. Сега ще трябва да уравновесите взаимоотношенията си. Подобно нещо ще можете да осъществите след 8 октомври, въпреки че паралелно с изясняването на връзките ще търсите и нови партньорства. Усмихнете се, защото идва благоприятен период за любовта и при мнозина Близнаци тук звездите намигат и вещаят разцвет на личния и интимния живот. За съжаление, отново ще бъдете раздвоени, а мнозина дори ще се усмелят да имат две връзки успоредно. Вие това го владеете, а и до месеци ще си проличи с кой партньор точно ще останете за по-дълго. Лоша черта е желанието ви да променяте половинката си и след 15 октомври това ще е главната причина за вашите скандали.

След като през октомври заговорихме за нови любовни партньорства, е редно да продължим в същия дух, но този бих променил нагласите ви, защото мнозина от вас са в състояние да търсят брак по сметка точно сега, когато Венера ще се движи в Козирог. Няма нищо лошо, стига да се чувствате щастливи. Меркурий ще бъде в Скорпион и предупреждава за пропуснати ползи на работното място, след като така съсредоточено се вглъбявате в личните си цели. Няма да пропусна факта, че Меркурий е ретрограден от 21 октомври до 10 ноември и тези дати не са никак подходящи за започване на професионално съдружие, за подписване на служебни, трудови и граждански договори, както и за подемане на диета, защото няма да я довършите докрай. Избягвайте и стартиране на физиологично лечение през това време. След 10 ноември можете да се захванете с всички тези дейности.

Декември е един от най-хубавите месеци в годината и аз не мога да кажа, че той ще е труден за вас. Напротив, положителното очакване на празниците ще изиграе важна роля, но не се унасяйте, защото както в началото на годината се изхарчихте и после чакахте с нетъпрение заплатата, така и сега е вероятно да хвърлите маса пари за украси, скъпи подаръци и приготовления. Отдайте почит и се стремете към символичните, малки, но стойностни неща. На работното място най-продуктивните дни ще са до 5 декември. Използвйате ги. След това не започвайте нищо ново, защото ще бъде обречено на провал и няма да го завършите в предстоящата 2014-а година. Празниците прекарайте в тесен семеен кръг и въпреки че ще сте много хапливи към близките си, поискайте прошка и опростете от сърце техните прегрешения през годината.

 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887617
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031